Bu Konuyu gÖrÜntÜleyenler: 1 ZiyaretÇi
Konu Gönder  Cevapla 

Derecelendir
  • 0 Oylar - 0 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Rapidde Gerisayım Bitti, Kodu Yapıştır Hiç bekleme
Yazar Mesaj
NoLiFe
The MaSTeRLiFe
*

Katılma Tarihi: 18-06-2009
Konu Sayısı: 309
Rep Puanı: 3
Rapidde Gerisayım Bitti, Kodu Yapıştır Hiç bekleme

Selamun Aleykum ArkadasLar

Ewet rapidte geri sayımı anında bitirip direk olarak indirmeye başlamaının bir yolu çok basit.....
geri sayım sayfası açılkdığında aşağıdaki kodu arama çubuğuna yapiştırın ve dosyayı direk indirin

Kod:
javascript: function nl() { for (var i=97; i<=122; i++) { c="count"+String.fromCharCode(i); try { eval(c); eval(c+"=0; f"+c+"()"); break; } catch(e) {}; };} nl();

İnsanları da Kağıt Paralar Gibi Güneş'e Tutunuz, İçlerinde Atatürk Yoksa Sahtedirler ..

10-13-2009 02:44 AM
Web Sayfasını Ziyeret Edin Tüm Mesajlarını Bul Alıntı Yaparak Cevapla
K@bus
Hayalinde Ötesinde
*

Katılma Tarihi: 25-05-2009
Konu Sayısı: 452
Rep Puanı: 8
RE: Rapidde Gerisayım Bitti, Kodu Yapıştır Hiç bekleme

sanırım ben beceremedim , ama işe yarıyorsa süper...

Üye olmadan resimleri ( yada gifleri ) göremezsiniz , lütfen daha kaliteli hizmet için üye olunuz buraya tıklayarak üye olabilirsiniz..

İkkitousen TR Altyazı Çalışması İçin Tıklayınız ( AST Fansub ) '' Proje Tamamlanmıştır !! ''

Tşklr , Tşk vs vs gibi TÜRKÇE'yi katleden postlar direk olarak silinir !

Çevirmen ve Karaokeci Aranıyor..

10-13-2009 12:43 PM
NoLiFe
The MaSTeRLiFe
*

gece konuyu acarken denedim %100 olmustu..

az önce bende becremedim.. iLginc..

edit: hallettim. kodu yapıstırıp download diyoruzç hata verirse geri deyip tekrar download diyoruz
(Bu Mesaj 10-15-2009 07:01 AM değiştirilmiştir. Değiştiren : NoLiFe.)

İnsanları da Kağıt Paralar Gibi Güneş'e Tutunuz, İçlerinde Atatürk Yoksa Sahtedirler ..

10-13-2009 03:58 PM
Hanamichi
AnimeShowTime Üyesi
*

Katılma Tarihi: 19-06-2009
Konu Sayısı: 152

bende sayfa acılmıyor yanı kodu yapıstırıp entera basıyom hıcbısey olmuyo acmıyo bıle

Üye olmadan resimleri ( yada gifleri ) göremezsiniz , lütfen daha kaliteli hizmet için üye olunuz buraya tıklayarak üye olabilirsiniz..
10-15-2009 11:49 AM
Tüm Mesajlarını Bul Alıntı Yaparak Cevapla
NoLiFe
The MaSTeRLiFe
*

(10-15-2009 11:49 AM)Hanamichi Yazılan:  bende sayfa acılmıyor yanı kodu yapıstırıp entera basıyom hıcbısey olmuyo acmıyo bıle

Rapidde Free Tusuna Bastıktan Sonra Kodu Yapıstırınca Direkt Download Butonu Geliyor..
(Bu Mesaj 10-15-2009 03:18 PM değiştirilmiştir. Değiştiren : NoLiFe.)

10-15-2009 03:18 PM
Monkey D. Luffy
AnimeShowTime Üyesi
*

Katılma Tarihi: 08-04-2010
Konu Sayısı: 3
Rep Puanı: 0

Denedim geri sayım bitti ama indire bastığımda hata verdi...Yani uzun lafın kısası hiç bir işe yaramadıÜye olmadan resimleri ( yada gifleri ) göremezsiniz , lütfen daha kaliteli hizmet için üye olunuz buraya tıklayarak üye olabilirsiniz..

04-10-2010 03:42 PM
Tüm Mesajlarını Bul Alıntı Yaparak Cevapla
« Önceki | Sonraki »
Konu Gönder  Cevapla 

Anahtar Kelimeler

Rapidde Gerisayım Bitti, Kodu Yapıştır Hiç bekleme  ,Rapidde Gerisayım Bitti, Kodu Yapıştır Hiç bekleme;indir,Rapidde Gerisayım Bitti, Kodu Yapıştır Hiç bekleme yükle,Rapidde Gerisayım Bitti, Kodu Yapıştır Hiç bekleme download,Rapidde Gerisayım Bitti, Kodu Yapıştır Hiç bekleme ara ,;yükle,Rapidde Gerisayım Bitti, Kodu Yapıştır Hiç bekleme  bedava indir, ;full indir,Rapidde Gerisayım Bitti, Kodu Yapıştır Hiç bekleme  walpaper,   türkçe dublajlı  full indir  tr altyazılı indir  oyununu indir  program indir

• Paylaş
  • Yazdırılabilir Bir Sürümü Görüntüle
  • Bu Konuyu Bir Arkadaşına Gönder
  • Bu Konuya Abone Ol

İletişim | Anime Show Time | Yukarıya dön | İçeriğe Dön | Hafifleştirilmiş Sürüm | RSS Beslemesi