Anime Show Time

Orjinalini görmek için tıklayınız: Toradora Türkçe Altyazılı
şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orijinal sürümü göster.
Sayfa: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
[Resim: 371133.jpg]
lise ikinci sınıfa başlayan ryuuji dış görünüşü aslında gözleri yüzünden bir suçlu gibi gözükmekyedir okulda herkez öğretmenler dahil ondan korkmaktadır.Ryuuji aşık olduğu minorin ve en iyi arkadaşı kitamura ile aynı sınıfta olacağını öğrendiğinde sevinir fakat hesaba katmadığı avuç boyutlu kaplan lakaplı okulum en belalı öğrencisi Aisaka Taiga'da o sınıfta olacaktır ve sizleri müthiş bir kahkaha tufanına tutacaklardır kesinlikle izlenilmesi gereken bir anime..

Hide Post

Çeviriyi yapan spartiate'ye ve animemangan ailesine teşekkürler..
ben izledim ve çok beğendim ve herkeze tavsiye edrim
Ben bunu seyrederim arkadaş. Açıklamayı okudum ve hakikaten izlemeye değer olduğunun kanısındayım. Bunları indirecem.
(06-18-2009 11:50 AM)Anthony_Ahmet Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Linki görebilmek için giriş yapmanız ya da üye olmanız gerekir.Ben bunu seyrederim arkadaş. Açıklamayı okudum ve hakikaten izlemeye değer olduğunun kanısındayım. Bunları indirecem.

Ahmet sende hangisi indirip izleyecen bi sıra yap..
Allah uzun ömür verirse hepsini indirir Smile izler
(07-25-2009 08:22 PM)aliya Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Linki görebilmek için giriş yapmanız ya da üye olmanız gerekir.emeğine sağlık

sürekli aynı postları atıyosun ilk uyarını aldın !
ahmette tam bir anime hastası. bu animede okul konulu sanırsam hayatta kacırmaz..
saol güzel gibi. :P
Güzel bir çalışma...
Teşekkürler
eğer düşündüğüm gibiyse kaçırmamam lzm bu animeyi, emeğiniz için teşekkürler..
Sayfa: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
Referans URL