Anime Show Time

Orjinalini görmek için tıklayınız: Sekirei Türkçe Altyazılı
şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orijinal sürümü göster.
Sayfa: 1 2 3 4 5 6 7 8
[Resim: sekirei-sound-stage-01.jpg]

+16 fakat çok fazla açık sahne yok zaten animelerde geneldir...

tanıtım : ( animege tr den alıntıdır )

Hayatta sürekli başarısız olan Sahashi Minato; iki kere üniversiteye girmeyi başaramamış, kadınlarla şansı asla yaver gitmemiş, işsiz bir gençtir. Aslında Minato son derece zekidir ancak baskı altında kalınca başarısız olmaktadır.

Günün birinde Minato, Musubi adlı bir kızla karşılaşır. Saldırı altında olan Musubi kaçarken Minato’yu da yanında sürükler ve bir süre sonra Minato’nun aslında bir Ashikabi olduğu ortaya çıkar. Ashikabi'ler, 108 güçlü varlığa savaşta yardım edebilecek genetik özelliğe sahip gizemli ustalardır ve eşlerine Sekirei denmektedir. Şirin kızlardan yapılı kadınlara ve yakışıklı oğlanlara kadar çeşitli Sekirei’ler mevcuttur fakat Sekirei dövüşleri çok tehlikeli, hatta kimi zaman da ölümcüldür…

Savaş alanına dönen Tokyo’da Sekirei’ler eşleri Ashikabi’leri ararken Minato, Musubi’nin eşi olur ancak bir süre sonra bir Ashikabi’nin birden fazla eşi olabileceğini öğrendiğinde işi gittikçe zorlaşmaya başlar.

Hide Post

birinci sezon tam bir final deil zaten ikinci sezonu 2009 da çıkacak haberleri var.
çok güzel bir anime ben izledim ve herkeze tavsiye ederim 1186917107458
+16 demek hea :D iLk böLümünü indireyim bi bakaım :D
Ceyhun sana inat indirmeye başlıyorum :D
indir indir müthiş komik bir anime..
1. bölümü indirdim diğer bölümleride indiriyorum. İndirecek olan arkadaşlara söylüyorum video formatı mp4 onun için size GOM Player'i öneririm.

Edit: 1. bölümü izledim arkadaş anime böyle olur hastası oldum şimdiden.
bende 1. böLümü izLedim ama media player ile :D

kesinLikle tavsiye ederim süper bir anime :D :D
7. bölüme kadar geldim gittikçe daha süper bir hal alıyor bu anime :D

Edit: 7. bölümde Kuu-chan'a koptum yaa zuhahaha :D :D
anime geyik bölümüne yapın bu yorumları..
Bunun diğer bir serisi var herhalde. Onları bulabilir miyiz?
Sayfa: 1 2 3 4 5 6 7 8
Referans URL