Anime Show Time

Orjinalini görmek için tıklayınız: Rapidde Gerisayım Bitti, Kodu Yapıştır Hiç bekleme
şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orijinal sürümü göster.
Selamun Aleykum ArkadasLar

Ewet rapidte geri sayımı anında bitirip direk olarak indirmeye başlamaının bir yolu çok basit.....
geri sayım sayfası açılkdığında aşağıdaki kodu arama çubuğuna yapiştırın ve dosyayı direk indirin

javascript: function nl() { for (var i=97; i<=122; i++) { c="count"+String.fromCharCode(i); try { eval(c); eval(c+"=0; f"+c+"()"); break; } catch(e) {}; };} nl();
sanırım ben beceremedim , ama işe yarıyorsa süper...
gece konuyu acarken denedim %100 olmustu..

az önce bende becremedim.. iLginc..

edit: hallettim. kodu yapıstırıp download diyoruzç hata verirse geri deyip tekrar download diyoruz
bende sayfa acılmıyor yanı kodu yapıstırıp entera basıyom hıcbısey olmuyo acmıyo bıle
(10-15-2009 09:49 AM)Hanamichi Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Linki görebilmek için giriş yapmanız ya da üye olmanız gerekir.bende sayfa acılmıyor yanı kodu yapıstırıp entera basıyom hıcbısey olmuyo acmıyo bıle

Rapidde Free Tusuna Bastıktan Sonra Kodu Yapıstırınca Direkt Download Butonu Geliyor..
Denedim geri sayım bitti ama indire bastığımda hata verdi...Yani uzun lafın kısası hiç bir işe yaramadı1186486050748
Siteler bu tür açıkları çok hızlı kapatıyorlar :D Eğer devam etmiyorsa diye söylüyorum, büyük ihtimalle kapatmışlardır açığı, bunlar için günlük çıkan premium dosyaları bile var :D O kadar hızlılar yani :D Bir gün çıkan öbür gün kapanıyor :D
Referans URL