Yeni Yorum Gönder 

Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Size Tavsiye - softsub
Yazar Konu
mremq
Anime Show Time Üyesi
*

Üye No: 8312
Yorum Sayısı: 3
Grup: AST Üyesi
Rep Puanı: 0

Toplam Konu: 1
Yorum: #1
Size Tavsiye - softsub
Gömülü halde videoların yavaş inmesi bir hayli dert. (inmemesini düşünemiyorum)
Sacred seven izliyeyim dedim rapid linkleri varmış... indireyim dedim inmiyo resmen ölü gibi yavaş,bende izlemekten vazgeçtim.

Neden altyazıları ayrı vermiyorsunuz.hem bu kadar uğraşıyorsunuz çevirmek için emek veriyorsunuz videoya gömüyorsunuz altyazıyı bir zaman sonra kaybolup gidiyo veya yavaş diye indirilmiyo. (benim gibi)

Bu animeyi ben sıkı bi anime takipçisi olarak buldum diğer insanların nerden haberi olacak herkez sizin siteyi bilecek diye bi kaide yok, adam direk altyazı sitesinden bakıyo altyazı varsa atıyo torrente animeyi indiriyo izliyo.. yoksa kim tek tek indirmeye uğraşmak ister, hem size eziyet hem izleyiciye.

softsub olarak dağıtsanız hem çok daha izleyiciye ulaşır hemde emeğiniz boşa gitmiş olmaz,isminizde duyulur. size tavsiyem..

Sadece küçüklerin ve gençlerin anime izlediğini düşünmeyin. onlar bakıp tek tek indirmeye çalışırda diğerlerinin umrunda bile olmaz artık herkez kolaylık arıyo benim işim var oturup ben bunları tek tek indirmeyemi uğraşacam atacam torrente inince boş vaktimi değerlendirmek için izliyorum bir nevi hobi benim için.
tamam gömülüde verin ama yanındada ayrı olarak altyazıyıda yayınlarsınız. herkeze ulaşır bu.hem emeğinizin karşığını alırsınız.

kolay gelsin.

http://myanimelist.net/animelist/MrEmq
02-18-2012 12:35 PM
kullanıcının web sitesini ziyaret et kullanıcının tüm mesajlarını bul Alıntı ile Cevapla
K@bus
Hayalinde Ötesinde
*

Üye No: 1
Yorum Sayısı: 2,722
Grup: Administrator
Rep Puanı: 21

Toplam Konu: 516
Yorum: #2
RE: Size Tavsiye - softsub
buna benzer konular defalarca tartışıldı , softsubun dediğin gibi avantajları var , fakat bizede dezavantajları var : diyelimki paylaştık altyazıyı altyazı hırsızları '' o dediğin altyazı siteleri '' hemen altyazı alıp değiştirip ben yaptım diye yükler ve emekler boşa gider , ayrıca rapid te 1m ye kadar hızla indirebiliyorsun ya senin netin yavaş yada başka bir sorun var.Son olarak ta en iyi video kalitesinde ortalama bir boyutta sunuyoruz eğer vazgeçtiysen birşey diyemeyiz iyi forumlar..

[Resim: imzarf.jpg]

Dağcı Komando - Vatani Görevde...
02-18-2012 12:57 PM
kullanıcının web sitesini ziyaret et kullanıcının tüm mesajlarını bul Alıntı ile Cevapla
mremq
Anime Show Time Üyesi
*

Üye No: 8312
Yorum Sayısı: 3
Grup: AST Üyesi
Rep Puanı: 0

Toplam Konu: 1
Yorum: #3
Altyazı siteleri altyazıyı değiştirmek falan bence siz fazla kuruntu yapıyorsunuz bunlar fazla olağan şeyler değil milletin işi gücü yok bunlarla uğraşacak değiller siz kendi elinizde divxplanet,turkcealtyazi,yedincigemi vb. sitelere yükledikden sonra isminizi belirttikden sonra bunu silip adam değiştirecekmi.. bir çok kişi var bunları çeviren sizde biliyorsunuz değerleride biliniyo insanların sizin şikayetiniz bence online izleme sitelerinde, onlarda da fazla görmedim çevirenlerin isimlerini genelde yayınlıyorlar bence siz fazla şüpheci yaklaşıyorsunuz..ki bence burda amaç isim duyurmak mı bunun için mi çeviri yapıyorsunuz? bence herkezin değeri bilinir böyle düşünmeyin,o çeviren bir çok kişiyi sizde tanıyosunuz eminimki.sadece anime değil yabancı dizi olsun filmler olsun çeviren insanları hepimiz biliyoruz siz internetten bir film veya dizi indirdiğinizde altyazı için uğracağınız yer belli..

Bu işi yapan insanlara herkez değer veriyo, saygı duyup teşekür ediyo merak etmeyin, emek hırsızlığı yapacak adamda bin kişiden bir kişi çıkmaz ,çıkarsada onunda ağnını karışlarlar eminim.
kolay gelsin.

http://myanimelist.net/animelist/MrEmq
02-18-2012 10:16 PM
K@bus
Hayalinde Ötesinde
*

Üye No: 1
Yorum Sayısı: 2,722
Grup: Administrator
Rep Puanı: 21

Toplam Konu: 516
Yorum: #4
bence bilip bilmeden bu siteleri desteklemen iyi değil zamanında çok gördük neler yaptıklarını,yaşayanları bu yüzden bu şekilde devam edicez..

biz isim duyurmak için uğraşmadık,öyle olsa heryere site açtık,şöle yaptık,böle oldu diye heryere yazardık , hobi olarak yapıyoruz ve hardsub yapmak bizim için daha güzel olduğundan bu şekilde tercih ediyoruz..

[Resim: imzarf.jpg]

Dağcı Komando - Vatani Görevde...
(Bu konu en son: 02-18-2012 tarihinde, saat: 10:45 PM düzenlenmiştir. Konuyu düzenleyen: K@bus.)
02-18-2012 10:35 PM
exelar1
Otaku
*

Üye No: 2535
Yorum Sayısı: 143
Grup: Otaku
Rep Puanı: 1

Toplam Konu: 5
Yorum: #5
@mremq
işin kolayına kaçmak her zaman için iyidir. anime izleyenlerin yaşlarına biraz parmak basmışsın. bence yanlış yapmışsın.
anime, türkiyede hala çoluk çocuk filmi olarak görülüyo.
gelelim senin isteğine. alt yazıların gömülü olması her zaman için iyidir.
o çevirilerden bi kaçtanesinde benimde adım vardı. ama artık hiç bi yerde görülmüyo.
kuyruğunu bacaklarının arasına kısıp düzgün yapılan bi işi izlemekle yetiniceksin.
tavsiye vermek için daha çok yol alman lazım. bu işten daha iyisini yapıp buraya koyarsan işte ben yaptım alın buda budur. dersin. ozaman lafım kalmaz. ama tavsiye vercek bi durumda değilsin.

[-" ._EF - a Tale of Memories_. "-]
[-" ._EF - a Tale of Melodies_. "-]
02-19-2012 04:28 PM
kullanıcının tüm mesajlarını bul Alıntı ile Cevapla
Yeni Yorum Gönder 

İletişimAnime Show TimeYukarı Gitİçeriğe GitArşivRSS Beslemesi